Opi alppikiipeilyä vuoristo-opas Juho Lukkarin seurassa

Oletko kiinnostunut alppikiipeilystä, mutta haluaisit ennen reissuun lähtöä hakea varmuutta, tietoa ja taitoa lähimaastossa osaavan vuoristo-oppaan kanssa?

Juho Lukkari on kokenut kansainvälinen vuoristo-opas (UIAGM, IVBV, IFMGA). Hän vetää kursseja ja retkiä pääosin Sveitsin Alpeilla sekä Chilen Patagoniassa. Tämä on Juhon ainut kurssi Suomessa vuonna 2018. juholukkari.com | rausundrauf.de | instagram.com/juholukkari

Opit kurssilla käytäntöä ja teoriaa, turvallisuutta, päätöksentekoa ja ennakointia. Saat tukea alppiretken suunnitteluun sekä mahdollisuuden kysellä alppikiipeilyn saloista oppaalta, joka viihtyy puolet vuodesta vuoristossa.

Kurssin jälkeen osaat lähteä helpohkolle alppikiipeilyretkelle myös ilman opasta tai vaikeammalle reissulle oppaan kanssa.

Strömforsin ruukki sijaitsee Haukkakallion ja Huuhkajavuoren kiipeilykallioiden läheisyydessä.

Alustava kurssiohjelma
Perjantai 15.6.
Saapuminen klo 16–18, ennen illallista introluento sekä varusteiden jakaminen ja tarkistus.

Lauantai 16.6.
Aamiaisen jälkeen suunnataan kalliolle kuulemaan aamupäivän luentoa ja harjoittelemaan kivellä etenemistä köysissä ja ilman. Lounas nautitaan maastossa, jonka jälkeen jatketaan vielä kiipeilyä.
Iltapäivän luento reissun suunnittelusta ja käytännön valmistautumisesta pidetään sisätiloissa. Myöhemmin puretaan päivän antia ja katsellaan kiipeilyleffoja.

Sunnuntai 17.6.
Aamiaisen jälkeen kiipeillään ja vaelletaan lähimaastossa ja lounaan jälkeen sanotaan heipat, noin klo 14.

Kurssin hinta 380 € sisältää opetuksen Juho Lukkarin johdoilla, majoituksen idyllisessä ruukkiympäristössä, mukavissa jaetuissa huoneissa, kaikki ruokailut, eväät ja huippukahvit Café Ström & Forsissa sekä vapaan pääsyn Outdoor Factoryn loungeen, boulderointiseinälle ja painoharjoittelualueelle.

Ennen 1.3. ilmoittautuneet saavat kaupan päälle Strömfors Outdoorin t-paidan (arvo 45 €).

 Lisätiedot: [email protected] | 040 730 73 62

Varaa paikkasi