Welhonpesän maahantuomia Epic Surfski -kajakkeja voi testata Strömfors Outdoor Factoryyn perustettussa Epic Surfski Test Centerissä.


Surfski on maailmalla suosiotaan nopeasti kasvattava laji, joka tekee kajakkimelonnasta nopeampaa, hauskempaa ja urheilullisempaa. Surfski toimii mainiosti myös vauhdikkaaseen tasaisen veden jokimelontaan.

Surfskit ovat kevyitä ja soveltuvat niin kisaamiseen, retkeilyyn, aalloissa surffaamiseen kuin kuntoharjoitteluun. Testcenterin hyllystä löytyy testattavaksi ja vuokrattavaksi kaksi EPIC V7 -kajakkia, jotka ovat loistava yhdistelmä äärimmäisen nopeaa retkikajakkia ja surfskitä. Muita malleja hiukan leveämpi polyeteeninen runko tekee V7:stä erityisen sopivan, huolettoman ja vakaan kajakin aloittelijoille.

Lisäksi testattavina ovat EPIC V10 Sport, äärimmäisen nopea ja jo vähän kokemusta vaativa kilpakone, sekä EPIC V10 Tandem -kaksikko, joka yhdistää nopeuden ja herkän ohjattavuuden tarjoten upeita parimelontakokemuksia.

Syksyn viileisiin keleihin Factorylta löytyy semi-dry- ja kuivapukuja.

Epic Surfski Test Center on auki päivittäin sopimuksen mukaan. Järjestämme testausta, opetusta ja demopäiviä myös ryhmille.

Strömfors Outdoor Factory

60°31'28.2"N 26°28'30.7"E

Ahlströmintie 1 07970 Loviisa Finland


Juha-Pekka Palasmaa

+358 50 56 59 616

Topi Lintukangas

+358 40 167 6300