Naisenergiaa Ruukissa

Vähintään kerran kuussa Strömforsissa kokoontuu energinen tyttöjengi hikoilemaan, nauramaan, innostumaan ja haastamaan itseään. Girls Only -sarja yhdistää luonnossa liikkumisen, parhaan tyttöporukan ja uusien lajien kokeilun. Ohjelmassa on melomista (supeilla, kajakeilla, kanooteilla), fillarointia, metsälajeja (parkouria, suunnistusta, polkujuoksua), kehonhuoltoa, rentoutumista, kiipeilyä, kehonpainoharjoittelua, retkiluistelua sekä muita talvilajeja.

Kyse ei ole kilpailusta vaan hauskapidosta. Oletpa atleetti tai aloittelija, varovainen tai rämäpää, räjähtävän nopea tai diesel, hento tai voimakas nainen, olet tervetullut kokeilemaan uusia lajeja ja innostumaan ulkoilusta ja liikkumisesta!

Girls Only -sessiot Strömforsin ruukilla vähintään kerran kuussa. Tarkemmat lajit ja päivät selviävät vieressä olevasta tapahtumakalenterista.

  • Hinta 20–40€ / kerta (riippuen tarvittavien välineiden vuokrasta, myös omilla välineillä voi osallistua). Maksu tapahtuu paikan päällä käteisellä, kortilla tai Smartumin liikuntaseteleillä.
  • Voit tulla mukaan vain yhteen sessioon tai vaikka kaikkiin, osallistuminen tapahtuu kertamaksulla.

joulukuu

Ei tapahtumia

tammikuu

Ei tapahtumia

helmikuu

Ei tapahtumia

Strömfors Outdoor Factory

60°31'28.2"N 26°28'30.7"E

Ahlströmintie 1 07970 Loviisa Finland


Miia Tähtinen

[email protected]

+358 45 638 48 29

Lone Widestam

[email protected]

+358 400 688 878