Mikä Strömfors Outdoor Factory on?

Strömfors Outdoor Factory tarjoaa mahdollisuuksia ja inspiraatiota liikkua ja kokea luonnossa ympäri vuoden. Meille tämä tarkoittaa oppimista, retkeilyä, kilpailemista ja yhdessäoloa hyvien tyyppien kanssa – yhtä kerrallaan tai kaikkia yhdessä.

Toimintamme ydin ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten toteutetut kokonaisuudet, jotka muokkaamme aina ryhmälle sopivaksi.

Perheretkelle pakkaamme mukaasi valmiin lettutaikinan, pannun ja ohjeet, mille laavulle pysähtyä. Kaveriporukalle opetamme, kuinka puihin kiinnitettävistä teltoista rakennetaan kerrostalo. Senioripariskunnalle laadimme kevyemmän päiväohjelman. Kisaamisesta kiinnostuneille esittelemme reittiennätykset ja järjestämme mahdollisuuksia itsensä ylittämiseen.

Strömfors Outdoor Factorylla käytössäsi ovat

  • maailmanluokan välineet,
  • osaava ja tavallista innokkaampi ja palvelualttiimpi henkilökunta,
  • Strömforsin monipuolinen luonto,
  • neljä kaunista vuodenaikaa vaihtuvien lajeineen sekä
  • Factoryn huolella suunnitellut tilat: lounge, boulderseinä, joogasali, kuntosali sekä pukuhuone- ja pesutilat.

 

KURSSI- JA KOKEMUSKESKUS

Pablo Film Academy, joogaretriitit, eri lajien kuukausikisat, Girls Only -lauantait, alkeiskurssit, swim-runit, leirikoulut ja yritysten virkistyspäivät. Strömfors Outdoor Factory tarjoaa ympäri vuoden erilaisia päivä-, ilta- ja viikonloppukursseja sekä -kisoja ulkoilmaihmisille.

Rohkaisemme sinua haastamaan itsesi, löytämään oman voimasi, solmimaan uusia ystävyyksiä ja ottamaan haltuun pohjoista luontoa maalla, joella, joogasalissa ja puiden latvoissa.

 

VUOKRAAMO

Kanootit, kajakit, fatbiket, puihin kiinnitettävät Tentsile-teltat, SUP-laudat, retkeilyvarusteet, lumikengät, retkiluistimet, slacklinet, keittimet, kartat, ohjeet ja neuvot.

Jos haluat omatoimiselle retkelle Strömforsin maastoon mihin aikaan vuodesta tahansa, kierrä meidän kauttamme hakemassa tarvitsemasi välineet ja kokeneiden oppaiden vinkit.

Strömfors Outdoor Factory

60°31'28.2"N 26°28'30.7"E

Ahlströmintie 1 07970 Loviisa Finland


Topi Lintukangas

+358 40 167 6300