TERVETULOA MUKAAN SWIMRUN-KILPAILUUN LAUANTAINA 9.9.2017

SwimRun eli uintijuoksu on moniosuuksinen kilpailu, jossa osallistujat juoksevat maastossa ja uivat avovedessä merkittyä reittiä pitkin, vaihtaen useasti juoksuosuudelta uintiin ja päinvastoin.

Strömfors SwimRun järjestetään ensimmäistä kertaa lauantaina 9.9.2017, ja kilpailu käydään parikisana. Mukaan mahtuu 15 paria.

 

REITTI | Noin 31 kilometrin mittainen kisareitti kulkee Svartholman linnoitussaarelta, Loviisanlahden suulta Strömforsin ruukille. 

SwimRun-reitti seuraa ikiaikaista kalastajaväylää, mukaillen vuoden 1743 valtakunnan rajaa. Uintiosuudet uidaan meressä ja Strömforsin Ruukkia lähestyttäessä myös joessa. Juoksuosuudet kulkevat Loviisan rannikon kauniilla kallioilla, poluilla ja hiekkateillä.

Reitillä on 10 uinti- ja 10 juoksuosuutta. Uintia on yhteensä noin 6 km, pisin yksittäinen uintiosuus on kilpailun alun 1300 m. Juoksuosuuksia on yhteensä 24 km, joista pisin yksittäinen juoksu on kisan keskivaiheilla, noin 11 km.

Lopullinen reitti vahvistetaan 1.8.

 

AIKATAULU | Kisainfo pidetään Strömfors Outdoorin tiloissa klo 8.00. Kilpailijat kuljetetaan Strömforsista autolla ja veneellä Svarholman saarelle starttiin.

Lähtölaukaus ammutaan Svartholmassa klo 10.00. Ensimmäistä paria odotetaan maaliin noin 5 h päästä.

Maaliintulon jälkeen kisaajia odottaa sauna ja palkintojenjako, tarjolla on ruokaa ja viihtyisää yhdessäoloa. Strömforsissa ja lähistöllä on muutamia majataloja (Strömfors Bed & Bistro, Lomatähdet, Santalahti, Hotel Degerby, Fishing Cottage), joihin voi jäädä yöksi – myös telttayöpyminen on mahdollista.

 

ILMOITTAUTUMINEN | Kilpailu käydään SwimRun-sääntöjen mukaisesti parikilpailuna, sarjoja on selkeyden vuoksi vain yksi.

Osallistumismaksu on 15.8. saakka 120 €/pari, sen jälkeen 140 €/pari. Ilmoittautumisaika umpeutuu 1.9.

LISÄTIEDOT | Ratamestari Topi Lintukangas [email protected] / 040 1676 300

Tule mukaan kaikkien aikoien ensimmäiseen Strömfors SwimRuniin!